TTGV Ödülleri 2020 İçin Aday Gösterme Daveti

Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı, misyonu doğrultusunda teknoloji geliştirme ve inovasyon alanlarında ekosisteme katkı sağlamış 40 yaş altı profesyonellere yönelik TTGV Ödülleri’ni düzenlemektedir. 2020 yılında, TTGV’nin kuruluşu ve gelişmesinde büyük emekleri olan 2 değerli büyüğümüz adına TTGV Ödülleri sahiplerini bulacaktır.

Dr. Akın Çakmakcı Ödülü Kategorisi: Üniversite-sanayi işbirliğini güçlendirmek ve üniversitelerde gerçekleştirilen Ar-Ge faaliyetlerinin ticarileşmesini teşvik etmek amacıyla, sanayide uygulanmış tezler; tez sahipleri, tez danışmanları ve tezin uygulandığı firmalara verilen ödüldür. Bu kategoride ödül almaya hak kazanan 3 tez sahibi ve tez danışmanlarının her birine 10.000 TL para ödülü ve ödül beratı ile tezi uygulayan firmalara ödül beratı verilecektir.

Refik Üreyen Ödülü Kategorisi: Ar-Ge ve inovasyon yönetimi ile kültür yaratma süreçlerinde öncü rol oynamış, bunların değişimlerinde etkin görev almış ve somut katkı sağlamış, başarı öyküsü olan kişilere verilen ödüldür. Bu kategoride ödül almaya hak kazanan 3 kişinin her birine 10.000 TL para ödülü ve ödül beratı verilecektir.

Başvurular; her 2 kategoride Temmuz ayı sonuna kadar aday gösterme yoluyla elektronik ortamda alınacaktır. Kısa listeye kalan adaylar Hakem Jürisi tarafından değerlendirilerek Aralık ayında kazananlara Ödülleri Ankara’da düzenlenecek Ödül töreninde takdim edilecektir.

TTGV Ödülleri 2020 kategorileri için aday göstermeyi düşünmeniz durumunda Ödül Kriterlerini göz önüne alarak aşağıdaki bağlantıdan Aday Gösterme Başvuru Formunu doldurarak TTGV'ye iletebilirsiniz. Aday göstereceğini düşündüğünüz kişilere de bu mesajı ve linki iletmenizden de memnuniyet duyarız.

Aday Gösterme Başvuru Bağlantısı: https://ttgv.org.tr/tr/odul-programlari/ttgv-odulleri

İletişim: Özge Şahin / Yücel Telçeken – info@ttgvodulleri.org – www.ttgvodulleri.org