TEKNO GP 2 Girişimci Destekleme Programı

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı, Atatürk Üniversitesi, Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği, Doğu Anadolu Projesi Bölge Kalkınma İdaresi ve ATA Teknokent işbirliğiyle 2014 yılında başlatılmış olduğumuz “TeknoGP”  Girişimci Destekleme Programının bu yıl ikincisi düzenlenmektedir.

TeknoGP-2 Programı ile Sağlık, Yazılım-Bilişim, Turizm, Hayvancılık, Tarım, Yenilenebilir Enerji ve Çevre Teknolojileri gibi teknoloji alanları başta olmak üzere, Erzurum ve Doğu Anadolu da öne çıkan sektörlerde girişimciliğin artması, girişimcilik kültürünün gelişmesi, girişimlerin katma değer üreten, istihdam sağlayan, ihracat yapan kuruluşlara dönüşerek Erzurum başta olmak üzere bölgemizin ve ülkemizin geleceğine yön vermesi hedeflenmektedir.

Teknoloji yoğun sektörlerde faaliyet gösteren/gösterecek girişimcilerin Ar-Ge, İnovasyon, altyapılarının iyileştirilmesine katkı sağlayarak yeni teknoloji ve üretim metotlarının geliştirilmesine katkı sağlamak, üniversite - sanayi işbirliğini gerçekleştirmek, katma değerli ürün üretebilecek, ekonomiye katkısı yüksek projelerin yatırımcıların desteğiyle hayata geçirilmesini sağlamak amacıyla bu etkinlik düzenlenmektedir.

Detaylı bilgi ve başvuru için web sitesini ziyaret edebilirsiniz. http://teknogp.atateknokent.com.tr/