TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var!

TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var! Türkiye’nin büyümesi ve kalkınmasında aktif rol oynayacak, vizyoner üniversite öğrencilerine iş dünyasının deneyimlerimden faydalanabilecekleri bir süreç deneyimi sunan bir iş fikri yarışmasıdır.

Üniversite öğrencisi genç girişimci adaylarının gerekli mekanizmalar ile desteklendikleri takdirde, Türkiye’nin büyümesi ve kalkınmasında kilit bir rol oynayacakları inancından yola çıkarak 2011 yılından beri düzenlenmektedir. Yarışma ile TÜSİAD üniversite öğrencilerinin girişimciliğe ilişkin farkındalığını artırmayı ve gençlere girişimciliği bir kariyer alternatifi olarak sunmayı amaçlamaktadır.

Yarışmaya başvurabilmek için;

• T.C. vatandaşı olmak,
  • Üniversitelerin ön lisans, lisans veya lisansüstü programlarına devam etmek,
  • 1 Ocak 2017 itibarıyla 30 yaşından gün almamış olmak;
  • 2 - 5 kişiden oluşan bir ekip oluşturmak;
  • Fikrin kapsadığı ürün veya hizmetten ticari kazanç elde etmek amacıyla tüzel kişilik kurmamış olmak gerekir.

- Yarışmaya ne zaman başvurabilirim?

2017 döneminde yarışmaya 9 Ocak - 20 Şubat tarihleri arasında başvurabilirsiniz. Son Başvuru: 20 Şubat 2017 saat 17:00

Detaylı Bilgi İçin :  http://bugenclikteisvar.com/basvuru