Oren Simanian ile Fikirden Pazara!

Tel Aviv Üniversitesi Girişimcilik Merkezi Direktörü Oren Simanian, 23 Mayıs 2017 günü, 13:30-16:30 saatleri arasında GARAJ’da Girişimcilerimiz ile bir araya geldi.

Oren Simanian, dünya çapında önde gelen yenilikçi kurumlardan biri olan Tel Aviv Üniversitesi Girişimcilik Merkezi StarTAU’nun kurucusudur. StarTAU, çeşitli programlar vasıtasıyla girişimcilere bir sonraki adımlarını atmada destek oluyor.

Oren, TAU yatırım yapısını oluşturan TAU Ventures’a yüksek teknoloji ekosisteminin önde gelen isimlerinden Profesör David Mendlovic (TAU Ventures Genel Başkanı) ile liderlik etmektedir.

Dünya çapında start-up ekosisteminde kilit bir isim ve kitle fonlaması uzmanı olan Oren tabiri caizse ”girişimcilerin girişimcisi” olmuştur. Yenilikçilik tutkusu ve inancı ile çalışmalarını sürdüren Oren, hem teknoloji hem de işletme alanında sıfırdan fırsatlar yaratarak farklı pazarlarda süratle yetkin hale gelmiştir.

Oren, hem İsrail hem de dünyanın farklı noktalarında davetli konuşmacı olarak sunumlar yaparak inovasyon ve girişimciliği tutkuyla teşvik etmeye devam etmektedir.