Dijital Çağ Atölyesi Eğitimleri "Yaz Teknoloji Kampı" TOBB ETÜ'de Başlıyor!

7-15 yaş arası öğrenciler yaz tatilinde teknoloji üretecekler. Nasıl mı? Merkezi, bugün “İnternet Cumhuriyeti” olarak adlandırılan ülke Estonya’da olan; teknoloji ve bilişim odaklı Baltık eğitim sistemi ile kurgulanmış Dijital Çağ Atölyesi, 7-15 yaş arası öğrencileri TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nde düzenlenecek 35 saatlik Yaz Teknoloji Kampı'na davet ediyor!

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi GARAJ bünyesinde bulunan Dijital Çağ Atölyesi, “herkes birşeyler üretebilir/üretmelidir” felsefesini taşıyan maker hareketi temelinde 7-15 yaş arasındaki dijital nesile yönelik tasarlanmıştır. Teknolojiyi tüketen değil üreten bir nesil yetiştirmek amacıyla yola çıkan ve bugüne kadar yurt içinde ve yurt dışında toplamda 300'den fazla öğrencinin hayallerine dokunan atölye, Türkiye'de de projeleriyle (Vestel, TOBB ETÜ, Bilkent Cyberpark, TTGV) adından söz ettirmeye başlamıştır. “Yaz Teknoloji Kampı” maker hareketinin yayıldığı ülkelerde eğitim almış ve bilfiil çalışmış uzman eğitmenlerimizin liderliğinde ve gözetiminde bir kamp programı olacaktır. Daha üretken, yaratıcı, meraklı, girişimci, geleceğin toplumuna hazır, teknoloji okur- yazarı çocukların geleceğine inanan herkesi TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'ne bekliyoruz.

Eğitim Grubu Seçenekleri

1.Grup  16-17-18-19-20 Temmuz 2018
2.Grup 23-24-25-26-27 Temmuz 2018
3.Grup 30-31 Temmuz ve 1-2-3 Ağustos 2018
4.Grup 6-7-8-9-10 Ağustos 2018
5.Grup 13-14-15-16-17 Ağustos 2018

Kamp Saatleri: 9:30 - 16:30 Arası (7 Saat)

Toplam Saat: 35 Saat (5 Gün)

Yaş Aralığı: 7-15 Yaş

Kontenjan: Sınırlıdır.

Donanım: Öğrencilerin laptop getirmesi gerekmektedir.

Yazılım: Eğitim esnasında mentor yardımıyla yüklenecektir.

Kayıt: Kayıt için eğitim ücretinin ödenmesi gerekmektedir.

Ücret: 750 ₺

*Öğle yemeği ve ara öğün ücrete dahildir.

Ücret Ödemesi: Kesin kayıt oluşturmak için eğitim başlangıç tarihinden en az bir (1) hafta önce TOBB ETÜ GARAJ Kuluçka Merkezi'ndeki merkez ofisimizde eğitim ücreti nakit olarak ödenmelidir. Eğitim başlangıç tarihinden önce lütfen ön kayıt yaptırınız.

NOT: Önkayıt yaptırmak isteyen katılımcılar aşağıdaki formu doldurabilir. Önkayıt işlemini tamamladıktan sonra kurumumuz size geri dönüş sağlayacaktır.

Formu doldurmak için lütfen tıklayınız

Yaz Teknoloji Kampı Programı

1.Gün Kodlama Atölyesi
2.Gün Robotik Atölyesi
3.Gün 3D Tasarım ve Animasyon Atölyesi
4.Gün Elektronik ve Elektronik Müzik Atölyesi
5.Gün Hologram ve Sanal Gerçeklik Atölyesi

*Yapay Zeka, Fişsiz Projeler, Artırılmış Gerçeklik dahildir.

Dijital Çağ Atolyesi İletişim Bilgileri ve Sosyal Medya Hesapları

Adres: TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Yerleşkesi 2. Kısım, GARAJ Kuluçka Merkezi, Söğütözü Cd. No:43, Çankaya/ANKARA

E-Posta: iletisim@dijitalcagatolyesi.com